PREMIERA – GorjBiz anunta cu incantare lansarea site-ului celei mai noi fabrici de ciocolata din Targu-Jiu

Pornind de la misiunea pe care noi cei de la GorjBiz ne-am asumat-o cu mare drag si pe care am luat-o in serios—anume aceea de a sustine mediul de afaceri gorjean—aducem azi in atentia publicului gorjean, un eveniment…cu gust de ciocolata. Astazi se lanseaza oficial pagina web – realizata de catre echipa Gorjbiz – a producatorului targujian de crema de ciocolata  Ciocotela .

Fabrica de ciocolata, Ciocotela, a inceput sa-si scrie propria istorie in urma cu doi ani. Atunci, Ovidiu Tascau – un tanar antreprenor pasionat de ciocolata PREMIUM—a intrezarit oportunitatea de a deveni din simplu consumator iubitor de ciocolata, producator al primei ciocolate targujiene. Ciocotela se inscrie astfel in lista viselor transformate in realitate prin intermediul Programului Start-UP.

Intrebat care ar fi principalul atuu al produsului nou lansat pe piata, Ovidiu Tascau, ne-a spus ca principala trasatura a cremei de ciocolata produsa in fabrica din orasul brancusian, este CALITATEA. Din acest motiv, lansarea primului sortiment de crema de ciocolata Ciocotela, apare dupa luni intregi de cercetare si experimentare. Pe o piata extrem de concurentiala, producatorul targujian a inteles inca de la inceput importanta crearii unui produs PREMIUM care sa cucereasca consumatorul de la prima degustare.

Ciocotela – partenerul ideal pentru preparatele cu ciocolata

Crema de ciocolata PREMIUM, Ciocotela, propune consumatorilor mici si mari o textura fina, imbratisata de un gust puternic al celor mai bune boabe de cacao. Ingredientele proaspete si de provenienta verificata, sunt garantul incorporarii cu succes a delicioasei creme in orice tip de produs de cofetarie, patiserie sau gogoserie.

Principalii clienti—producatorii de preparate dulci, pot achizitiona produsul Ciocotela in recipiente destinate domeniului Horeca.

In curand…prima crema de ciocolata alba va fi disponibila pe piata

Ambitiosul producator targujian al Ciocotelei promite sa nu se opreasca aici, nici in privinta calitatii, nici in privinta sortimentelor produse. Ovidiu Tascau a inteles ca pentru a oferi clientilor produse de top, dar la preturi rezonabile, este nevoie de o cercetare si dezvoltare permanenta a acestora.

Alaturi de cautarea permanenta a gustului desavarsit, Ciocotela promite sa umple ceea ce astazi pare a fi un gol din rafturile cu creme de ciocolata. Este vorba despre crema de ciocolata alba, simpla—astazi neintalnita decat in combinatie cu ciocolata clasica. Proiectul este pe cat de ambitios, pe atat de mult dorit, intrucat exista o cerere substantiala, deja identificata.

Ramaneti conectati cu Ciocotela in social media, pentru a afla cand va fi finalizat procesul de creatie al viitoarei creme de ciocolata alba.

“Noi, echipa CIOCOTELA, ne propunem sa devenim alegerea numarul UNU a tuturor producatorilor de preparate de cofetarie si patiserie desavarsite.” 

 

Share